Cine suntem?

House of Music a fost creat din pasiune pentru muzica si arta in general! Suntem o echipa numeroasa, cu multa experienta, dar foarte entuziasta, formata din ingineri audio (certificati de Institutul SAE), ingineri de studio, tehnicieni audio, video si de scena, videografi, fotografi si multi altii. Suntem foarte pasionati de ceea ce facem si promitem ca va fi o placere sa lucrezi cu noi!

Ce facem?

De ce sa cumperi cand poti inchiria? Iti putem inchiria sisteme de sonorizare complete, scena, backline, echipamente foto-video si echipamente de studio. Serviciile noastre iti pot asigura tot ce inseamna partea de sonorizare a unui eveniment impreuna cu scena, backline complet pentru trupa, filmarea, fotografierea si transmiterea live a evenimentului, cabina Photo Booth precum si un studio de inregistrari profesional pentru o productie de succes!

Misiunea noastra

Avem misiunea de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai bune solutii tehnice, folosind doar echipamente profesionale de la producatori consacrati, astfel incat satisfacem si cele mai inalte standarde, transformand evenimentul tau intr-unul de real succes!
Echipa noastra se va ocupat de tot!

Sit back, relax and enjoy!