Echipamentele noastre pot fi inchiriate de orice persoana de peste 18 ani, persoana fizica sau juridica, avand obligatia de a ne prezenta urmatoarele documente: copie dupa buletin/copie dupa certificatul de inregistrare, in cazul firmelor.

Pentru beneficierea unui serviciu complet oferit de noi, beneficiarul va semna un contract de prestari servicii in dublu exemplar.

Pentru incheierea contractului de inchiriere a echipamentelor, beneficiarul va semna un contract de inchiriere in dublu exemplar, cat si un proces verbal de predare-primire.

Pentru rezervarea in avans a echipamentelor (cu mai mult de 15 de zile de la solicitare), solicitam achitarea unui avans de rezervare.

In cazul in care echipamentele inchiriate sunt stricate, costul reparatiei echipamentelor, dar si perioada in care acestea sunt in service, vor fi suportate integral de catre chirias.

Plata pentru inchirierea echipamentelor se face in modul urmator:

- poţi plăti integral valoarea totală a contractului (cash sau transfer bancar)

sau

- avans de rezervare in cuantum de  35% din valoarea totală a contractului (cash sau transfer bancar)
- diferenţa de 65% o vei plăti la preluarea echipamentului inchiriat/finalizarea contractului de prestari servicii (cash sau transfer bancar)

Nu percepem taxe suplimentare sau garantie pentru inchiriere.

Pentru rezervarea unui eveniment este necesar completezi formularul din pagina de contact, sau sa ne trimiti un e-mail la contact@houseofmusic.ro cu datele de contact complete, echipamentele dorite si data evenimentului sau ne poti contacta direct la numar de telefon 0724046665.